Din bucătărie

Diverse articole utile pentru bucătărie

Condimente proaspete crescute acasă
Condimente proaspete crescute acasă

Pentru a avea parte de mirodenii proaspete tot timpul anului; mirodenii ca rozmarin, busuioc, pătrunjel sau orice alt condiment folosit în gastronomie, cea mai bună metodă este acea de a le planta in ghivece chiar în bucătăria dumneavoastră

Publicat de: GăteşteBine la 2012-05-24 12:38:32
Sarea…leac pentru toate
Sarea…leac pentru toate

În arta culinară este cel mai folosit condiment pentru a face mâncarea gustoasă, iar pentru sănătare reprezintă un remediu natural de nădejde.

Publicat de: Autor necunoscut la 2012-05-20 13:08:13
Despre cafea
Despre cafea

Cafeaua este o băutură ce se obţine din boabe de cafea prăjite şi măcinate ce conţin cofeină şi niacină (vitamina PP), însă cofeina este principalul element din compoziţia cafelei.

Publicat de: Oli la 2012-04-25 23:11:45
Despre usturoi
Despre usturoi

Usturoiul este o plantă aromatică cu cun gust înţepător ce este folosită la prepararea numeroaselor feluri de mâncare. Planta face parte din familia Liliaceelor, iar denumirea botanică, allium sativum, provine dintr-un cuvânt celtic, ce înseamnă “înţepăto

Publicat de: Autor necunoscut la 2012-04-25 23:09:34