Frigarui din piept de pui

Publicată la 2012-04-25 19:43:23

...acum ca se apropie 1 Mai, e cel mai potrivit sa pregatim niste frigarui delicioase...

Ingrediente

piept de pui fara piele si os
o rosie
un ardei gras rosu
1/2 dovlecel
sare marina
piper
ulei de masline

Pasi preparare

Pasul 1

Pieptul de pui se taie in cubulete; se condimenteaza cu sare si piper;

Pasul 2

Rosia si dovlecelul se taie in cuburi mai mari, ardeul felii groase ;

Pasul 3

Pe betele de frigarui se aseaza alternativ, piept de pui, rosii, ardei si dovlecel, dupa care se condimenteaza cu sare si piper;

Pasul 4

O tigaie grill se stropeste cu ulei de masline, se pun frigariule si se lasa la foc mic pana se rumenesc si sunt fripte;

Pasul 5

Se servesc alaturi de salata verde sau cu alte garnituri; eu am folosit un piept de pui destul de mic si au iesit 4 frigarui;

Pasul 6

Pofta nebuna!!!

Comentarii