Pui pentru printese cu ciuperci

Publicată la 2012-04-26 10:39:09

O mancare rapida, care satisface toate gusturile. Speciala pentru "printese mofturoase" carnea astfel facut ramana frageda dar totodata patrunsa foarte bine .

Ingrediente

6 pulpe pui dezosate
1/2 kg ciuperci proaspete
o legatura ceapa verde( sau praz)
patrunjel

Pasi preparare

Pasul 1

se condimenteaza pulpele dezosate de pui - cu piper ,sare ,paprika iute, si se ung cu putin ulei de masline si se lasa la macerat ( macar pana cand punem la foc ciupercile)

Pasul 2

se curata ciupercile si se taie in bucati mari se curata si ceapa verde se taie marunt si se pune la calit

Pasul 3

luam un vas de teflon cu capac si punem pulpele de pui ,fara a mai adauga nimic , la foc mic.Vor lasa un fel de zeama , se vor face in suc propriu

Pasul 4

peste ceapa se adauga ciupercile si sucul de pe carne. Carnea se va face incet si va continua sa lase zeama, pe cate o tot turnam peste ciuperci

Pasul 5

cand pulpele au prins putina culoare si par a fi patrunte se scot si se pun pe gratarul incins

Pasul 6

peste ciuperci se presara putina faina pentru a da consistenta sosului si se adauga un catel de usturoi si patrunjel

Comentarii