Budincă de paste cu carne tocată și cașcaval

Publicată la 2012-11-10 13:45:09

Este delicioasă!!! budinca de paste cu carne se pregătește rapid și puteți folosi orice carne doriți...

Ingrediente

1 pungă de paste cu ou
500g carne tocată
1 ceapă mică
2 ouă
cașcaval
sare
piper
busuioc uscat mărunțit

Pasi preparare

Pasul 1

Se toacă ceapa mărunt și se pune la călit în 2 linguri de ulei;

Pasul 2

Se adaugă carnea tocată, se condimentează cu sare, piper, busuioc, se adaugă o ceașcă de apă, apoi se pune un capac și se lasă pe foc până când scade apa și carnea se înmoaie;

Pasul 3

Între timp se fierb pastele: Se pune pe foc o oală cu apă și sare, când dă în clocot se adaugă pastele și se lasă la fiert până devin moi;

Pasul 4

Se strecoară pastele, se pun într-un bol înalt, se adaugă peste ele carnea tocată și se amestecă bine;

Pasul 5

Se ia un vas yena, se unge cu puțin unt sau ulei și se adaugă compoziția obținută în bol, apoi se adaugă cele 2 ouă bătute și se pune cașcaval ras peste compoziție;

Pasul 6

Se dă la cuptorul preîncălzit și se lasă până se rumenește bine.

Comentarii