Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii de utilizare a acestui site

1. Condițiile generale ale serviciilor noastre

1.1. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile acestui site înainte de utilizare. Prin accesarea acestui domeniu și a subdomeniilor aferente sunteți de acord cu politica de confidențialitate și cu termenii și condițiile din aceasă comunicare.

1.2. Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica sau șterge porțiuni din prezentul acord, în orice moment și fără o anunțare prealabilă. Acest acord se aplică la interactiunea cu acest site și subdomeniile aferente. Vă recomandăm să citiți pagina de termeni și condiții cât și politicile de confidențialitate de fiecare dată când accesați siteul nostru pentru a vedea dacă acestea au fost actualizate de la ultima dumneavoastră vizită.

1.3. Pentru orice întrebare sau nelămurire în legătură cu acest website vă rugăm să ne contactați pe adresaa contact@gatestebine.ro. În cazul în care nu sunteți de acord cu vreunul din termenii de mai jos, vă rugăm să părăsiți site-ul imediat.

2. Condiții de utilizare

2.1. gatestebine.ro este o platformă de socializare între persoanele pasionate de gătit și de gastronomie în general, conținutul fiind generat de utilizatori acestui site cât și de echipa gatestebine.ro Nu putem fii răspunzători pentru orice daună porvocată utilizatoriilor prin folosirea acestor informatii.

3. Contribuţiile utilizatorilor la serviciile noastre

VĂ RUGĂM SĂ CITITI cu atenție această secțiune înainte de încărcare sau de a transmite în alt mod orice conținut pe acest site. DACĂ NU ești de acort cu aceste condiții vă rugăm nu trimiteți nici un fel de material pe acest site.

3.1. Punem permite sau nu, acum sau în viitor utilizatoriilor de a contribui pe acest site. Contribuția constând în fisiere text,video, grafice și audio.

3.2. Contribuția dumneavoastră este una proprie, originală și dețineți întregul drept asupra materialului adăugat.

3.2. Nimic din contribuţia utilizatorul  nu este defaimator, obscen, indecent, pornografic, sexual explicit, hartuitor, amenintator sau ofensator, incită la ură rasială, culturală sau religioasă, încalcă orice lege sau regulament sau incurajează un comportament care ar constitui un delict penal.

3.3. Utilizatorul nu va colecta, obţine, compila, aduna, transmite, reproduce, şterge, modifica, vizualiza sau a afişa orice material, date sau informaţii, fie personal de identificare sau nu, postat de sau cu privire la orice altă persoană, firmă sau de întreprindere, în legătură cu contribuţia dvs. de utilizator sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a serviciilor noastre, cu excepţia cazului în care aţi obţinut permisiunea expresă.

3.4 Nu trebuie să plătească sau să suporte orice sume de la orice persoană sau entitate, ca urmare a utilizării serviciilor noastre sau exploatare de orice a contribuţiilor utilizatoriilor.

4. Drepturile de proprietate intelectuală

Pentru orice încălcare a drepturilor de autor avem rugămintea să transmiteți în prealabil o notificare la adresa contact@gatestebine.ro. Vom acționa în consecință și vom retrage orice material care face obiectul notificării de încălcare a drepturilor de autor. De asemenea pentru retețetele publicate de utilizatori aveți posibilitatea de a raporta rețeta direct din pagina de detalii în cazul în care aceasta încalcă drepturiile de autor.

DISCLAIMER

CONȚINUTUL DISPONIBIL PE ACEST SITE ESTE FURNIZAT "CA ATARE" ȘI "AȘA CUM E DISPONIBIL", FĂRĂ NICI UN FEL DE GARANȚII EXPLICITE SAU IMPLICITE. SUNTEȚI DE ACORD CU UTILIZAREA ACESTUI SITE ȘI CU CONȚINUTUL LUI PE PROPRIA RĂSPUNDERE. GATESTEBINE.RO ESTE SCUTIT DE TOATE GARANȚIILE EXPLICITE SAU IMPLICITE. GATESTEBINE.RO NU GARANTEAZĂ CĂ MATERIALELE DE PE ACEST SITE SUNT CORECTE, COMPLETE, PERTINENTE, ACTUALE SAU CĂ SUNT FĂRĂ ERORI. LUĂM MĂSURI REZONABILE PENTRU A PROTEJA SECURITATEA INFORMAȚIILOR COLECTATE ȘI DEPUNEM EFORTURI CONSIDERABILE PENTRU CA ACEST SITE SAU SERVERUL DE GĂZDUIRE SĂ NU CONȚINĂ VIRUȘI SAU ALTE COMPONENTE NOCIVE.